Iluzioni i breshkës që po çmend rrjetin! – A2

Iluzioni i breshkës që po çmend rrjetin!

Sa paqësore duket kjo breshkë që noton në ujërat e kaltra të oqeanit… apo jo? Do qeshni dhe do të mrekulloheni nga gabimi juaj, i krijuar enkas nga piktori Johannes Sotter.

Shkarkoni aplikacionin e A2