Ky pilot është i çmendur! Fluturon një metër nga toka! – A2

Ky pilot është i çmendur! Fluturon një metër nga toka!

Eshtë avion apo furgon?

Qielli nuk duket i mjaftueshëm për këtë pilot të aviacionit ushtarak të Ukrainës.  Pamjet tregojnë dy avionë që sikur bëjnë një garë shpejtësie mes tyre. Të dy fluturojnë në kuotë të ulët, por avioni i dytë vërtetë ekzagjeron, dhe kalon shumë pak centimetra nga toka. Kurajë, aftësi apo çmenduri? Gjykoni vetë…

Shkarkoni aplikacionin e A2