Arratisja spektakolare nga salla e gjyqit, gjyqtari “mbërthen” një nga të rinjtë – A2

Arratisja spektakolare nga salla e gjyqit, gjyqtari “mbërthen” një nga të rinjtë

Gjithçka ishte e qetë dhe gjyqi po shkonte normalisht deri në momentin kur dy të rinjtë që ishin në stolin e të akuzuarve, me pranga në duar ja mbathën duke u arratisur.

Ata dolën me vrap nga salla e gjyqit në ‘Chehalis’ në shtetin verior Uashington.

Por gjykatësi R.W. Buzzard nuk përtoi të zbriste nga podiumi dhe të ndiqte dy të prangosurit, duke kapur njërin prej tyre. I arratisuri tjetër u kap disa minuta më vonë.

Shkarkoni aplikacionin e A2