Lind fëmijën e 21-të dhe premton: Nuk bëj më!

familja

Bonnie Raye është emri i fëmijës së 21-të (vajzë) të familjes më të madhe britanike. “Më në fund ajo është këtu”, kështu me anë të një video në Youtube Radford,  familja më e madhe në Britani njofton lindjen e fëmijës.

Sue Radford ka sjellë në jetë foshnjën Bonnie Raye vetëm 12 minuta pasi i erdhën dhimbjet e lindjes. Noel dhe burri i saj janë të bindur se nuk do të kenë më fëmijë, por kjo është diçka që e kanë thënë edhe më parë. “Kemi vendosur se nuk duam më. Bonnie e përmbushi familjen tonë,”-tha 43-vjeçarja.

“Disa njerëz vendosin që të ndalojnë pasi bëjnë 2 ose 3 fëmijë. Por ne e morëm vendimin pas fëmijës së 21-të”, shtoi Noel. Bonnie, e cila lindi të martën, tashmë është në shtëpi në gjendje të mirë shëndetësore.

Fëmija i parë i tyre është Chrisi, tani 29 vjeç. Pas tij janë edhe 20 vëllezër dhe motra.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve