Vrasja në Shkodër, hetime intensive nga prokuroria

SHKODER VRASJA MB frame 432 1100x620

Një ditë pas vrasjes që tronditi dje Shkodrën, në qytetin verior kanë zbarkuar zyrtarë të lartë të Policisë së Shtetit dhe një prokuror i Krimeve të Rënda.

Ende policia nuk ka asnjë autor të dyshuar për vrasjen e Ferracakut dhe plagosjen e Mehajt, të cilët u qëlluan nga një person, ndërsa një tjetër e priste atë me motor dhe pak pas krimit u larguan nga vendi i ngjarjes.

Kujtojmë se motori gjet i djegur në zonën periferike të Zooteknikës. Deri tani ka vetëm disa të shoqëruar, të cilët kanë deklaruar se nuk kanë dijeni për autorët.