Will Smith realizon ëndrrën: Është e jashtëzakonshme!

smith 1100x620

Aktori
hollivudian Will Smith bëri realitet një prej dëshirave të tij të hershme kur
vrapoi përmes rrugëve të Havanës, në maratonën vjetore të kryeqytetit kubanez.

“Jam në Havana
të Kubës për të realizuar një prej dëshirave të mia. Po vrapoj në maratonë dhe
jam shumë i entuziazmuar. Energjia që ka ky vend është e jashtëzakonshmeje. E
dua Kuben”, tha Will Smith.

Sipas
organizatorëve rreth 6 mijë persona morën pjesë ne maratonën e Havanës.
Garuesit nga Shtetet e Bashkuara janë më të përfaqësuarit mes pjesëmarrësve të
huaj. Organizatori Carlos Gattorno, tha se gara ishte një dorë e zgjatur dhe
urë e hapur mes Shteteve të Bashkuara dhe Kubës.