Ushtria shqiptare tregon forcën

Në ambientet e jashtme dhe të brendshme të Pallatit të Kongreseve po zhvillohet Panairi për Sigurinë dhe Mbrojtjen.

Forcat e Armatosura shqiptare kanë shpalosur arsenalin e tyre të armëve, por edhe të mjeteve të tyre.