Tigra dhe peshkaqenë “fluturues”, avionët specialë kanadezë

Të fluturosh rreth botës është gjithmonë një përvojë e veçantë. Aq më tepër kur avioni yt duket si një shqiponjë, tigër apo peshkaqen…

Kompania kanadeze “Bombardier” ka krijuar disa versione vërtet origjinale të modelit Embraer E190-E2, me të cilin po “pushton” qiejt”.

Mbi këta avionë mund të shijosh çdo cep të globit, pasi kompanitë që i përdorin variojnë nga “Swiss International Air Lines” te “Korean Air”.