Chuck Norris – Orban, takim i përzemërt në Budapest | VIDEO

Orban Norris 1100x620

Vladimir Putin dhe Steven Segal tashmë janë histori, miqësia më e fortë e momentit është mes Viktor Orban dhe Chuck Norris…

Kryeministri hungarez postoi të martën një video në llogarinë e tij në Facebook ku promovonte njësinë e kundër-terrorizmit bashkë me aktorin dhe ekspertin e arteve marciale. Norris dhe Orban u takuan së fundmi në Budapest, ku ky i fundit e priti me nderime të mëdha aktorin amerikan dhe bashkëshorten e tij Gena O’Kelly.

Kopók // Rangers

Kopók // Rangers

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, November 27, 2018

“Kam lexuar aq shumë për ty saqë më duket se jemi takuar edhe më parë”, dëgjohet t’i thotë Chuck Norris Kryeministrit hungarez. Ndërsa ai i thotë: “90% e komenteve për mua janë negative… liberalët më urrejnë”.
“Je si (Presidenti amerikan) Trump”, i përgjigjet Norris.
“Pak më shumë se sa vetëm kaq”, thotë Orban.

Një besimtar i krishterë i devotshëm dhe konservator, Chuck Norris shkroi në profilin e tij në Facebook se ndodhej në Hungari i ftuar nga Shoqata Baptiste hungareze. i famshëm për filmat e tij aksion në vitet ’80 – ’90 edhe në Shqipëri, në Europën Lindore 78-vjeçari ka gëzuar gjithmonë popullaritet. Madje në vitin 2006, emri i tij ishte kandidat për t’iu vendosur një ure mbi Danub.