Guximi dhe profesionalizmi shpëtojnë jetë!

Anëtarë të departamentit të Zjarrfikësve në Los Anxhelos kanë arritur, në një operacion tejet të vështirë, të shpëtojnë një person nga mbytja në lum.

Shkarkoni aplikacionin e A2