Pika më e pabesueshme në ping-pong | VIDEO

Screenshot 1 1100x620

Pamje të pabesueshme vijnë nga një ndeshje ping pongu në Norvegji. Një 15-vjeçar ka vërtetuar se asnjëherë duhet humbur shpresa dhe se asgjë nuk është e pamundur, sidomos në sport. Pas një goditjeje të bukur të kundërshtarit, djaloshi përfundon poshtë tavolinës së ping-pongut. Megjithatë ai zgjat dorën dhe bën një mbrojtje të jashtëzakonshme. Përfundimi? Kundërshtari gabon, pika shkon për të riun që nuk u dorëzua në asnjë moment.