Turisti që pa vdekjen me sy!

kris 1100x620

Një turist pa vdekjen me sy në ditën e parë të pushimeve në Zvicër. Chris Gursky publikoi një shokuese.

Pak sekonda pasi deltaplani u ngrit në ajër, piloti i rrëfeu turistit se nuk e kishte lidhur prandaj duhet të kapej me duar derisa të gjente një vend për të bërë sa më shpejt zbritjen. Fatmirësisht ai arriti të mbahej me duar për disa minuta, derisa piloti e uli në një fushë. Aty Chris këputi muskujt e krahut dhe theu kyçin, për të cilin u detyrua ti nënshtrohej një operimi.