Krijesa “aliene” del nga deti i Zelandës së Re, ndizen rrjetet sociale

“Ju lutëm më ndihmoni, çfarë krijese është kjo!”.

Apeli i gazetarit Chris Lynch po ndez debatin në rrjetet sociale, pas fotografive ku ai tregon kufomën e një krijese vërtetë të çuditshme, që ka dalë në një plazh të Zelandës së Re pas një stuhie të furishme.

Kafsha e panjohur, diçka midis një peshku dhe një gjitari, duket sikur ka një tip zhgualli, dy këmbë dhe një bisht të gjatë.

Sipas disa komentuesve, mund të jetë një Dipturus laevis, që
është një lloj mante (i njohur edhe si peshku djall), edhe pse dimensionet e reduktuara të krijesës “aliene” nuk përputhen me ato të peshkut në fjalë.

Shkarkoni aplikacionin e A2