Demi fluturon në ajër toreadorin

demi 600x338

Një video e tmerrshme është publikuar nga një arenë me dema e filmuar në São Paulo të Brazilt.

Demi arrin të lirohet nga toreadori dhe nis të sulmojë kë ti dalë përpara. Në një moment, ai hedh gati 5 metra në ajër toreadorin Rogerio Aguilar, duke e nxjerrë atë nga arena.

Ndoshta fati ishte me toreadorin pasi gjithçka përfundoi aty dhe ai ia hodhi vetëm me disa lëndime të lehta.