Roveshiata perfekte, “magji” e Eugeni Valderrama! – A2

Roveshiata perfekte, “magji” e Eugeni Valderrama!

Koordinim perfekt, por dhe potencë në goditje janë ndërthurur së bashku për të sjellë një perlë në kategorinë e dytë në Spanjë. Eugeni Valderrama ishte autori i një kryevepre për skuadrën e Albacete-s në fitoren 2-1 ndaj Alcorcon.