Ylli i futbollit amerikan dënohet me 8 vjet burg për vrasje në tentativë

Një ish yll i futbollit amerikan të NFL-së është dënuar sot në Los Angeles me 8 vjet burg për akuzën e vrasjes në tentativë.

Një ish yll i futbollit amerikan është dënuar sot në Los Angeles me 8 vjet burg për akuzën e vrasjes në tentativë.
Brandon Browner u arrestua në korrikun e këtij viti pasi kishte hyrë në shtëpinë e ish fejuarës dhe kishte tentuar ta fuste në makinën e tij me forcë, përpara syve të dy fëmijëve të saj.
Më pas Browner ishte zhdukur duke i marrë asaj një Rolex me vlerë 20 mijë dollarë.
Browner ka qenë mbrojtës i dalluar i New England Patriots dhe Seattle Seahawks, me të cilët fitoi dy Super Bowl rresht në vitin 2013 dhe 2014.

është dënuar sot në Los Angeles me 8 vjet burg për akuzën e vrasjes në tentativë.

Fotografi e Brandon Browner pas arrestimit

Brandon Browner u arrestua në korrikun e këtij viti pasi kishte hyrë në shtëpinë e ish fejuarës dhe kishte tentuar ta fuste në makinën e tij me forcë, përpara syve të dy fëmijëve të saj.

Më pas Browner ishte zhdukur duke i marrë asaj një Rolex me vlerë 20 mijë dollarë.

Browner ka qenë mbrojtës i dalluar i New England Patriots dhe Seattle Seahawks, me të cilët fitoi dy Super Bowl rresht në vitin 2013 dhe 2014.

Shkarkoni aplikacionin e A2