Qeni portier në Argjentinë! E pabesueshme, por e vërtetë – A2

Qeni portier në Argjentinë! E pabesueshme, por e vërtetë

Shpesh kemi parë që në fushën e futbollit të futen kafshë apo edhe shpendë të ndryshëm, por në një sfidë të futbollit argjentinas, mes Juventud Unida-Defensores një qen u bë protagonist.

Qeni u fut në fushën e lojës dhe lëvizi në momentin vendimtar para vijës fatale duke ndalur topin të përfundonte në rrjetë.

Duhet e pabesueshme, por për më shumë shihni videon që të bindeni…!