I keni 320 mijë dollarë? Atëherë mos e humbni këtë Mc Laren! – A2

I keni 320 mijë dollarë? Atëherë mos e humbni këtë Mc Laren!

Pamjet e Mc Larenit 720S Spider të ri janë vërtet magjepsëse. Trupi i asaj në karbon, shpejtësia deri në 355 kilometra në orë e bëjnë atë një ëndërr për pak fatlumë.

Rekordet teknike janë të panumërta, nga tavani edhe ai në karbon i cili tërhiqet për vetëm 11 sekonda, më pak se 3 sekondat që i duhen për të përshkuar 100 metra, e bëjnë këtë “bishë” të rrugës një nga trofetë më të kërkuar nga të dashuruarit e shpejtësisë dhe të lirisë.

Video e shpërnadarë nga Mc Laren për “diamantin” e shtëpisë automobilistike

Normalisht, të atyre që mund të paguajnë rreth 320 mijë dollarë!

Shkarkoni aplikacionin e A2