Protesta e studentëve | FOTOGALERI

Pankarta me mesazhe thumbuese dhe ironike, por edhe flamuj kombëtarë dhe thirrje drejtuar politikanëve. Protesta e studentëve në foto.

Shkarkoni aplikacionin e A2