Braçe për A2: Zgjidhja gati, pranojeni! – A2

Braçe për A2: Zgjidhja gati, pranojeni!

Erion Brace A2 1100x620
Video

Kryetari i Komisionit Parlamentar të Ekonomisë, Erion Braç, zgjidhja për kërkesat e studentëve është gjetur dhe ajo duhet thjesht që të pranohet prej tyre. Në një intervistë për A2, Braçe zbulon se prej vitesh Kontrolli i Lartë i Shtetit ka paditur drejtuesit e universiteteve për abuzim me fondet, por Prokuroria ka heshtur.