Shkodër, studentët të vendosur, vetëm protestë

Studentët kanë protestuar sot edhe në Shkodër, duke braktisur përsëri auditorët për t’ju bashkuar kauzës së studentëve në Tiranë.

Edhe ata kërkojnë shfuqizim të tarifave për shkollimin, pasi thonë se rendojnë buxhetin e tyre.

Studentët e Shkodrës thonë se do ta vazhdojnë protestën e tyre, duke bojkotuar pa afat mësimin. Ata kanë akuzuar edhe studentët e tjerë që përgjatë këtyre ditëve nuk e kane braktisur mësimin por vazhdojnë të ulen në auditore, duke i quajtur “frikacake” dhe “jo të denjë”.

Studentët në Shkodër

Studentët thonë se nuk i tremben as procedimit nga policia. Njëra prej studenteve, e proceduar tashmë, thotë se është akuzuar për politizim të protestës së studentëve.

Shkarkoni aplikacionin e A2