Piktura apo fotografi? Ekspozita që po çudit vizitorët në Londër

Një ekspozitë më shumë se realiste me piktura dhe skulptura është hapur sot në Londër dhe deri tani vizitorët janë befasuar e po i ngatërrojnë veprat me fotografi.

Ekspozita e quajtur “Përtej Realitetit” do të qëndrojë e hapur deri në fund të dhjetorit dhe në të do të shfaqen veprat e artistëve më të famshëm të këtij zhanri, mes tyre edhe Valter Adam Casotto, i cili ka punuar për efektet speciale të “Game of Thrones”, “Harry Potter” dhe “The Hobbit”.