Rita “vishet me gazeta”! – A2

Rita “vishet me gazeta”!

Njerëzit mendojnë se ajo është vërtet e “çuditshme për zgjedhjet e saj të çmendura” të veshjeve dhe në fakt deri diku kanë të drejtë.

Kështu ka ndodhur edhe së fundmi, kur këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora është shfaqur në Radio Tëo Breakfast Show të Chris Evans të premten.

28-vjeçarja tregoi linjat e saj në një fustan te ngushtë me gazeta të “printuara” mbi të. Teksa foli në emision, ajo tha se shpesh njerëzit e mbeten të befasuar nga zgjedhjet e saj, por ajo thotë se gjithmonë ndjehet mire.

Unë i ruaj të gjitha rrobat, është si një fabrikë. Por unë nuk mund t’i vesh ato dy herë dhe kjo është për të ardhur keq, pasi disa nga ato janë me të vërtetë mjaft të bukura”, tregoi Rita.