Ka shpresë edhe në rrënoja! – A2

Ka shpresë edhe në rrënoja!

Mes rrënoja të lëna nga militantët e Shtetit Islamik të ISIS, në Raqqa të Sirisë ka rinisur mësimi pas 4 vjetëve terrori dhe shkatërrimesh masive, e mijëra viktimave.

Brenda klasave të tyre, apo jashtë godinave të shkatërruara gjenden mbetje të një beteje të ashpër, e cila “maskohet” nga vizatimet shumëngjyrëshe të fëmijëve të pafajshëm të varura në muret e qëlluar nga plumbat.