Ngjela: Në 2019-ën nis gjyqi për ish-zyrtarët e korruptuar – A2

Ngjela: Në 2019-ën nis gjyqi për ish-zyrtarët e korruptuar

Spartak Ngjela, deklaron se dy institucionet e reja të ngritura për reformën në drejtësi, do të vënë përpara përgjegjësisë penale, jo vetëm prokurorë dhe gjyqtare, por edhe ish-politikanë dhe ish-kryeministra.

Në një intervistë për A2News, Ngjela paralajmëron arrestime që do të bëhen pikërisht për ata zyrtarë që kanë abuzuar me pushtetin. Miliona lekë, sipas tij, janë gjetur në bankat e Qipros, ku llogaritë janë të politikanëve shqiptarë.