Si u bind Oketa të rikthehet në PD? – A2

Si u bind Oketa të rikthehet në PD?

Gazmend Oketa vendosi të rikthehet në Partinë Demokratike pas një kohe larg politikës, por kush ishin arsyet që e bindën atë ta merrte këtë vendim?

Oketa ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 13:00 në A2News, ku tha se kishte disa arsye për t’u rikthyer. “Shumë kolegë dhe ish-kolegë të së djathtës shtuan kontaktet me mua dhe më bindën të rikthehem”, tha Oketa.