Ish-ambasadori i Shqipërisë në OKB: Nuk besoj se ka plan Trump për Ballkanin – A2

Ish-ambasadori i Shqipërisë në OKB: Nuk besoj se ka plan Trump për Ballkanin

Agim Nesho, ish-ambasadori i Shqipërisë në OKB, ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 09:00 në A2, ku foli për situatën në rajon dhe jo vetëm.

Zoti Nesho u shpreh se nuk beson se ka një plan të Trump për Ballkanin, teksa ju referua zhvillimeve të fundit.

Ish-ambasadori i Shqipërisë në OKB mbështeti veprimet e Kosovës, duke i quajtur të drejta, ndërsa theksoi retorikën nacionaliste të Serbisë.