Ambasadori i BE: Reforma zgjedhore e domosdoshme për integrimin, tregoni përgjegjësi – A2

Ambasadori i BE: Reforma zgjedhore e domosdoshme për integrimin, tregoni përgjegjësi

Reforma zgjedhore është gjithmonë në llupën e përfaqësuesve të Bashkimit Evropian.

Kjo dëshmohet edhe sot me postimin e profilit të ambasadorit të Bashkimit Evropian, Luigi Soreca, i cili e ka cilësuar reformën zgjedhore si “një hap i rëndësishëm në rrugën për integrimin në BE”.

Postimi i ambasadorit Soreca

Ambasadori i kërkon partive politike të tregojnë “përgjegjësi dhe të finalizojnë në Parlament punën e mirë të bërë në komisionet përkatëse, duke kaluar amendamentet e duhur të kodit zgjedhor”.

Shkarkoni aplikacionin e A2