PD firmos kërkesën: Të përjashtohet Rama – A2

PD firmos kërkesën: Të përjashtohet Rama

Ndërsa Ruçi ka kërkuar një dënim 10-ditor për deputetin e Partisë Demokratike, Endri Hasa, i cili goditi me vezë kryeministrin Edi Rama, PD në anën tjetër kërkon përjashtimin e Kryeministrit.

Disa nga deputetët e PD kanë firmosur kërkesën për përjashtimin e Edi Ramës nga seanca plenare me pretendimin se “gjatë seancës Rama përdori fjalor fyes dhe denigrues ndaj grupit parlamentar të PD dhe deputetëve të veçantë të PD.