Santa Obama lumturon fëmijët në spital | VIDEO

Obama Santa 1100x620

Të gjithë fëmijët lumturohen sa herë shohin Santa Claus-in, por kur ai vjen në formën e ish-presidentit amerikan Barack Obama, gëzimi është edhe më i madh.

Fëmijët e Spitalit Pediatrik Kombëtar në Uashington janë kënaqur pa masë të mërkurën kur Oabama dhe pjesëtarë të stafit i kanë befasuar duke iu shpërndarë dhurata dhe kënduar këngë festive.

Një mënyrë origjinale për Presidentin Obama për të mbështetur fëmijët e vegjël që fatkeqësisht do të qëndrojnë në spital në ditët e festave.