Fotot që do t’ju bëjnë të dashuroni borën dhe skitë

Dy prej fotografëve më të mirë të aktiviteteve sportive në dëborë, suedezët Oskar Enander dhe Mattias Fredriksson, sjellin për CNN një set fotografish nga bota e skive që do t’ju mahnitin. Edhe pse panorama është e ftohtë, fotot do t’ju ngrohin zemrën dhe do t’ju bëjnë të dashuroni borën dhe skitë.