Talenti Doncic “çmend” amerikanët e NBA, trepikësh në sekondën e fundit|VIDEO – A2

Talenti Doncic “çmend” amerikanët e NBA, trepikësh në sekondën e fundit|VIDEO

Gjatë verës, kishte skepticizëm për përzgjedhjen e Dallas Mavericks në draftit të NBA, që i besoi fatet e tij sllovenit Luka Doncic. Djaloshi 19 vjeçar nuk zhgënjeu, dhe tani është një pikë referimi për ekipin dhe një nga zbulimet e vitit sipas specialistëve.

Momenti i koshit në sekondat e fundit

Në ndeshjen kundër Portland Blazers ai tregon gjithë talentin e tij me një aksion në sekondën e fundit, një trepikësh që barazon ndeshjen dhe që çmend komentuesit dhe shokët e tij.