Hakerat publikojnë të dhënat personale të qindra politikanëve gjermanë – A2

Hakerat publikojnë të dhënat personale të qindra politikanëve gjermanë

Të dhënat personale të qindra politikanëve gjermanë, përfshirë kancelaren Angela Merkel, janë vënë në shënjestër të sulmeve kibernetike e janë publikuar në internet.

Korrespondencat private, kontaktet dhe detaje të kartave të kreditit të personaliteteve nga çdo parti politike, përveçse të djathtës ekstreme, u publikuan në “Twitter”.

Janë hakuar gjithashtu të dhëna të yjeve të ekranit e gazetarëve. Zyra Federale për Sigurinë Informative po heton sulmin dhe tha se agjencitë qeveritare nuk ishin prekur prej tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2