KLP çel sot garën për ngritjen e SPAK-ut – A2

KLP çel sot garën për ngritjen e SPAK-ut

Në orën 10:00 të ditës së sotmr do të mblidhet Këshilli i Lartë i Prokurorisë, i cili do të hapë garën për krijimin e SPAK.

Po ashtu, do të hapet edhe procedura për emërimin e 6 prokurorëve magjistratë që kanë mbaruar shkollën e janë në pritje për t’u emëruar.

SPAK-u është Struktura e Posaçme Antikorrupsion, e cila do të luftojë krimin dhe korrupsionin në të gjitha nivelet e tij.