Me studentët rikthehen “memet”: Dialogu dëmton veten dhe njerëzit rreth teje – A2

Me studentët rikthehen “memet”: Dialogu dëmton veten dhe njerëzit rreth teje

protesta meme dhe pankarta frame 2511 1100x620
Video

Memet dhe pankartat kanë qenë pika e fortë e studentëve në protestë. Sot ata kanë shfaqur një banderolë gjigante që ka mbuluar thuajse të gjithë fasadën e universitetit politeknik.

Protesta përballë Kryeministrisë

Një tjetër gjetje origjinale e studenteve është edhe dizenjimi i një paketë cigareje, me logon e kabinetit të qeverise: PAL- Paketa e Arsimit të Lartë.

Edhe universiteti u mbush sot me pankarta dhe sllogane

Studentët ironizojnë Ramën në mesazhin sensibilizues të këtij produkti, duke shkruar: “Dialogu me Kryeministrin, dëmton rëndë veten dhe njerëzit rreth teje.”