Protesta e studentëve para Ambasadës amerikane | FOTO

Me pankarta të ndryshme në anglisht dhe flamuj amerikanë, studentë të Fakultetit të Ekonomisë marshuan për disa minuta para ambasadës amerikane.

“28 vjet demokraci e rreme, mjaft më”, ishte një prej parullave që studentët mbanin në duar, ndërsa pas disa minutave ata iu bashkuan studentëve të tjerë që ndodhen para godinës së Kryeministrisë.

Shkarkoni aplikacionin e A2