Sot, dita më e ftohtë e këtij fillimviti – A2

Sot, dita më e ftohtë e këtij fillimviti

02ae5ca4 baa9 4bb4 bc58 41837329dbfb 1100x620

Sot shënohet dita më e ftohtë e këtij fillim viti, ku temperaturat në zonat malore shkojnë deri në -10 gradë celsius.

Dëbora dhe ngricat mbizotërojnë në pjesën më të madhe të vendit duke krijuar problem për zonat e thella të Dibrës dhe Kukësit.

Autoriteti Rrugor njofton se në disa akse si Ura Cerenecit-Steblevë apo në rrugët drejt Dardhës në Pukë, të përdoren zinxhirë.

Po ashtu, ndaj drejtuesve të mjeteve apelohet të lëvizin me shpejtësi të reduktuar dhe të përdorin gomat e dimrit.