Ambasadori i BE, për A2 CNN: Ja çfarë presim nga SPAK – A2

Ambasadori i BE, për A2 CNN: Ja çfarë presim nga SPAK

Në një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, deklaroi se Brukseli ka pritshmëri të Larta për strukturën e posaçme qe do luftojë krimin dhe korrupsionin e zyrtarëve të lartë.

Ambasadori flet dhe për arrestime në këto nivele, përfshirë ato politike. Çfarë BE pret nga organet e reja të drejtësisë, është jo vetëm hetim, por dhe përfundim me vendime gjykate.

Me ambasadorin Soreca bisedoi gazetarja Elona Gjylmi dhe intervistën e plotë do ta ndiqni në ditarin e orës 19:00 në A2.

Shkarkoni aplikacionin e A2