Shkruan UÇK në dëborë, 3 shqiptarë në burg në Serbi – A2

Shkruan UÇK në dëborë, 3 shqiptarë në burg në Serbi

Tre të rinj shqiptarë janë dënuar me 55 ditë burg nga një Gjykatë në Serbi.

Ata u dënuan pasi me 7 janar shkruajtën simbole të UÇK-së në automjetet e mbuluara nga dëbora.

Bëhet fjalë për vëllezërit Iba Bajramaj, 20 vjeç, Shpreson Bajramaj, 22 vjeç, nga Beogradi dhe Daniel Kryeziu, 25 vjeç, nga Prizreni.

Mësohet se banorët e lagjes Mirijevo në Beograd, lajmëruan policinë me arsyetimin se ishin frikësuar nga mbishkrimet në dëborë.