Tarifat, MASR apel universiteteve: Njoftoni studentët – A2

Tarifat, MASR apel universiteteve: Njoftoni studentët

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë kërkon nga sekretariatet mësimore pranë universiteteve që të njoftojnë studentët në lidhje me numrin total që përfitojnë ulje tarifash dhe përfitim bursash.

Përmes një deklarate për shtyp, MASR shkruan se ka kërkuar pranë çdo institucioni, informacione lidhur me numrin total të studentëve që plotësojnë kriteret.

Në deklaratë, MASR ka edhe një paralajmërim “për këdo që keqinformon në kundërshtim me vendimet e marra nga Këshilli i Ministrave”.