“Këmbëzbathur në park” rikthehet në teatër – A2

“Këmbëzbathur në park” rikthehet në teatër

teatri 1100x620

Dy aktorët do të ngjiten sot në skenën e teatrit Kombëtar tek ArtTurbina për komedinë “Këmbëzbathur në Park”.

Është fjala për Anila Ballën dhe Ledion Zoin ishin të ftuar mëngjesin e sotëm në “Dita Jonë” në A2, ku folën për komedinë.  

Komedia është vendosur vetëm dy ditë në muajin dhjetor.