Meta: Parlamenti të hetojë veprimtarinë DSIK – A2

Meta: Parlamenti të hetojë veprimtarinë DSIK

Presidenti i Republikës i ka kërkuar ngritjen e Komisionit Hetimor për veprimtarinë Drejtorisë së Informacionit të klasifikuar.

Verifikimi i vetëm për 24 orë i situatës së sigurisë për Gent Cakën nga ky dikaster, duke i dhënë atij një certifikatë sigurie të nivelit më të lartë, krijon dyshime të rënda për veprimtarinë aspak objektive dhe në kundërshtim me ligjin për informacionin e klasifikuar sekret shtetëror, por edhe ligje e akte të tjera nënligjore.

Shkarkoni aplikacionin e A2