Rama prezanton portalin e ri për studentët ekselentë – A2

Rama prezanton portalin e ri për studentët ekselentë

“Punetembare.al” është portali që u hap sot për punësimin e studentëve ekselentë në administratë, ku aktualisht janë 840 vende të lira.

Kryeministri Edi Rama tha se kjo nuk do bëhej realitet pa protestën e studentëve.

“Ky program nuk mund të bëhej dot pa j udhe pa protestën sepse ligji i shërbimit civil dhe rekrutimi në shërbimin civil, bazuar në këtë ligj, janë shprehje e një pune të bërë për një kohe të gjatë me Komisionin Europian dhe monitorohen nga ai. Në universitetet të futen sipas meritës. Në universitet të hyjë sipas radhës së meritës gjithsecili”, tha Rama.

Shkarkoni aplikacionin e A2