Bolt “lë pas dore” futbollin, pushime në Meksikë

Kohët e fundit, Usain Bolt u bë pjesë e një skuadre futbolli në Australi, por duket se edhe aty nuk i eci dhe po synon të gjejë një klub në Europë për të vazhduar ëndrrën e tij.

Kampioni i pa diskutueshëm në atletikë është zhvendosur në Meksikë së bashku me të dashurën e tij Kasi Bennett.

Ata janë fotografuar në një plazh në Cabo San Lucas.