Nata e “maskave”, lidhin dhe grabisin biznesmenin në Durrës, marrin me forcë automjetin në Fushë Krujë – A2

Nata e “maskave”, lidhin dhe grabisin biznesmenin në Durrës, marrin me forcë automjetin në Fushë Krujë

Dy ngjarje të rënda me distancë të shkurtër kanë ndodhur dje në darkë në lagjen 14  “Shkozet” të Durrësit dhe në aksin Fushë Krujë-Thumanë, ku elementi i përbashkët janë ”maskat”.

Në ngjarjen e parë, sipas njoftimit të policisë, disa persona të maskuar kanë hyrë në shtëpinë e një biznesmeni të zonës.

Personat kanë qenë të armatosur,  dhe pasi kanë lidhur pjesëtarët e familjes, kanë zbuluar në banesë një shumë rreth 10 mijë euro dhe e kanë grabitur. Biznesmeni në fjalë E.K., është i njohur në zonë në fushën e transportit.

Ndërkohë, disa kilometra më në veri, një makinë e tipit Mercedes Benz vidhej po nga persona të maskuara në afërsi të Fushë Krujës, pikërisht në Thumanë.  

Makina ishte në pronësi të një shtetasi nga Kukësi, i identifikuar si A.K. Maskat i kanë bllokuar rrugën shoferit dhe e kanë zbritur atë me forcë.