Majmuni “akrobat” dhuron shfaqje për vizitorët

majmo 1100x620

Vizitorët në kopsht zoologjik në Malajzi janë befasuar kur kanë parë një majmun të vogël, i cili ka nisur të “tregojë aftësitë e tij si akrobat”.

Menjëherë sapo sheh vizitorët, majmuni ngjitet në një trung peme dhe nis të rrotullohet në ajër sikur kërkonte të fitonte vëmendjen e të pranishmëve, të cilët nuk e humbën kurrsesi këtë mundësi për ta regjistruar në telefonat e tyre.