Dietat e janarit, sa funksionojnë ato… – A2

Dietat e janarit, sa funksionojnë ato…

nutric 1100x620

Vështirësia e madhe e janarit. Pas zotimeve të vitit të ri, njerëzit duan të humbasin në peshë, por a është e lehtë kjo gjë dhe si mund të arrihet?

Nutricionistja Albana Daka ishte e ftuar në “Dita Jonë” në A2 ku foli për dietat dhe jo vetëm.