Çështja Balili, shorti cakton gjyqtaren paraprake – A2

Çështja Balili, shorti cakton gjyqtaren paraprake

Shorti Elektronik, caktoi gjyqtaren Miliana Muça si gjyqtaren paraprake në çështjen Klement Balili.

Nëpërmjet shortit gjyqtari paraprak do te vendos nëse shqyrtimi ndaj dosjes Balili do të vijojë me aktet që janë në dosje apo do të kemi rihetim të çështjes.  

Miliana Muça ka mbi 15 vite karrierë në gjyqësor.

Pas dorëzimit të procesverbalit të ekzekutimit të masës së sigurisë, gjyqtarja do të vendos dhe marrjen në pyetje të Klement Balilit.

Shkarkoni aplikacionin e A2