Dëbora dhe akulli mbulojnë Britaninë – A2

Dëbora dhe akulli mbulojnë Britaninë

Moti i ftohtë dhe me reshje dëbore është zhvendosur tashmë në pjesën perëndimore të Europës. Britania është goditur së fundmi nga vala e të ftohtit.

Meteorologët parashikojnë se temperaturat do të arrijnë deri në -10 gradë celsius, ndërsa akulli do të mbulojë thuajse të gjithë ishullin.

Mediat britanike parashikojnë probleme në qarkullimin e automjeteve, ndërsa moti i ftohtë pritet të sjellë probleme edhe në hekurudha.