Edhe kafshët kanë probleme me flokët – A2

Edhe kafshët kanë probleme me flokët

Flokët janë të rëndësishme për qeniet njerëzore, dhe zakonisht ne acarohemi së tepërmi kur ato bëjnë kapriço në mëngjes dhe “nuk duan” të qëndrojnë në rregull.

Por duket se edhe kafshët e shpendët e kanë këtë problem ndonjëherë, të paktën nëse sheh fotogalerinë e mësipërme. Kuaj, majmunë, elefantë, e sidomos “Mbreti” i xhunglës, të gjithë janë dorëzuar përballë “kokëfortësisë” së flokëve…

Shkarkoni aplikacionin e A2